Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef4@gmail.com.

zaterdag 16 mei 2009

Pech achtervolgt F4 na komst trainer vd Heijden

Het toernooi in Den Bosch begon nog zo goed. Na een prachtige overwinning op Emplina F11 en een strak gelijkspel op Bemmel F3 stonden we fier bovenaan in onze poule. Dat hadden de drie leiders en 8 spelers toch mooi voor elkaar!

Zak pech
Met de komst van (de te late) 4e trainer/leider Arnie van de Heijden verdween plotsklaps de zon én ons geluk! Het leek wel of hij een zak pech mee had genomen:

  • Tegen Good Luck F2 hadden we 10 minuten de overhand, maar een rommelige goal in de laatste minuut zorgden dat we met lege handen stonden.
  • We moesten tegen Bemmel F3 alsnog penaltys nemen om te bepalen wie 2e werd in onze poule: we troffen telkens lat en paal, waardoor we moesten gaan strijden om de 5e plaats in plaats van de finaleronden in te gaan!
  • Tegen TGG F2 verloren we opnieuw slemielig door een goal uit het niets.
  • De strijd om de 7e en 8e (laatste) plek werd een bloedeloze 0-0. Gelukkig was Arnie nét even naar de toilet, zodat we deze penaltyserie wél wisten te winnen. Daarmee werd voorkomen dat we met de staart tussen de benen Den Bosch moesten verlaten.

    Het was vrij bijzonder dat we met in totaal slechts twee tegengoals nog bijna als laatste eindigde op het toernooi... En zoals voorspelt, won Bemmel F4 het toernooi. Gefeliciteerd!

    Wedstrijdenverloop
  • Rhode F4-Emplina F11 1-0 (Bart)
  • Bemmel F3-Rhode F4 0-0
  • Good Luck F2-Rhode F4 1-0
    Penaltyserie: Rhode F4-Bemmel F3* 4-6
    * door naar halve finale

  • TGG F2-Rhode F4 1-0
  • Emplina F11-Rhode F4* (0-0)
    * wint na strafschoppen

    Schade!
    Schade F4, alles ist vorbei! We hebben onze laatste training gehad en ook de laatste wedstrijden gespeeld van een prachtig seizoen met hoofdprijs. Gelukkig hebben we met Pinksteren nog een afscheidsfeest tegoed.

    Later de videobeelden.
  • 6 opmerkingen:

    @ zei

    Hij kon het nivo niet aan, net als die andere pannekoek in 020. Haha

    Anoniem zei

    Met gouden handdruk wegpromoveren naar de E-tjes die man

    arnie zei

    ik hoop dat we er 2e Pinksterdag met een knaller !! tussenuit gaan want afgelopen zaterdag vond ik geen waardige afsluiting van twee mooie seizoenen: 1. de 7e plek was onverdiend, 2. veeel te weinig roois publiek, 3. bijna niet de volledige tijd met 4 trainers (hoofdzakelijk 3) en 4. niet alle spelers waren er bij (we eindigen met 8 waar we met 10 begonnen). DUS... er staat ons (leiders) wat te doen 2e Pinksterdag... NOG één KEER alles uit de kast... IEDEREEN enthousiast... een MOOIE WAARDIGE LEUKE afsluiting van 2 seizoenen met de kanjers van F10 en F4 (en enkele mini's) want ik heb echt genoten, heel veel genoten, van inzet, passie, lol, kwallerij, enkele diepere punten (= lees geen diepte) maar vooral vele vele vele hoogtepunten. SUUUPERRR bedankt medeleiders, ouders, broertjes, zusjes, MAAR vooral: Kris, Lars, Kevin, Stef, Bart, Maarten, Floris, Niek, Joey en Rens, jullie zijn stuk voor stuk schitterende kereltjes, houdt dat zo !! ik vond het een EER met jullie te mogen spelen, trainen en dollen !!!

    Eugene zei

    Mooie reactie .

    Mooi verwoord en ik heb hier verder niets aan toe te voegen .

    Jongens bedankt.

    @ zei

    inderdaad ontroerende woorden waar ik me ook bij aansluit. Sorry voor de kwallerij op deze site richting andere leiders, maar gelukkig kunnen jullie tegen een stootje.

    Anoniem zei

    jip
    klasse arnie!
    vhp

    Onze rijke historie:

    Onze rijke historie:
      najaar 2007  (2e klasse 218)
      Rhode F10 was najaarskampioen!
      voorjaar 2008  (2e klasse 216)
      Rhode F10 was voorjaarskampioen!

      
    najaar 2008: F10 is nu RHODE F4
    Voetbalbanner

    Rhode nieuws

      follow me on Twitter