Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef4@gmail.com.

woensdag 15 april 2009

Jubileumgoals bij eenvoudige overwinning

Blauw Geel F5-Rhode F4 (0-3) 0-7

Blauw-Geel kwam met een verrassing door hun Ola (Bram) "Toivonen" niet in de spits, maar onder de lat te plaatsen. Dat pakte even verkeerd uit. Een kansenverhouding van 1 tegen 25 en een eindstand van 0-7 betekende dat Blauw-Geel blij mocht zijn dat er geen dubbele cijfers op het bord verschenen.

Sean en Rick
Vanwege personeelstekort huurden we Rick Welte en Sean Bekkers in.
Rick mag van zijn trainer Toon Bekkers nooit keepen omdat hij in zijn eigen team nu eenmaal onmisbaar is op het middenveld, dus stak hij snel zijn vinger op bij de vraag wie er wilde keepen. Onder de voorwaarde dat de ruststand ruim in ons voordeel zou zijn, zou hij Maarten in de 2e helft gaan vervangen onder de lat.

Geen woorden maar daden
Dat liet Rick zich geen twee keer zeggen. Binnen 6 minuten na de aftrap knalde hij een hoekschop keihard binnen via de geschrokken keeper! Bart zorgde daarna voor de 0-2 en 0-3 zodat Rick's wens in vervulling ging.

Spijt
Achteraf gezien had Rick er denken we wel spijt van, want de gehele tweede helft heeft hij geen bal gezien. De F-Fo(u)rce waren namelijk massaal in de aanval geslagen, nu Sean een uitstekende verdedigende partij speelde en Rick het tweede slot op de deur was.

250-ste treffer Rhode F10/F4
Zelfs voorstopper Joey rukte veelvuldig op naar het vijandig terrein. Hij scoorde dan ook prompt tweemaal, waarvan de één een geweldige lob (zie foto) betrof en de ander de 250-ste goal van ons tweejarig bestaan als Rhode F10/F4 (incl. eigen doelpunten tegenstanders en die van gastspelers)

Daarvoor deed Lars óók al een duit in het zakje en daarmee stond de Rooise teller in deze wedstrijd alweer op een half dozijn.

100-ste treffer Bart
Twee minuten voor het eindsignaal bepaalde Bart de eindstand op 0-7. De treffer op zich was niet zo bijzonder. Wel het feit dat Bart zijn honderdste doelpunt maakte voor Rhode sinds hij voor deze club speelt.

39. Bart Sabel 0-7

Met de jubileumgoals van Bart en Joey maken ze hun twee jaar geleden getekende contract meer dan waar:
Contract tekenen in 2007

14 opmerkingen:

Wim S zei

Gefeliciteerd met je 100-ste goal Bart!

@ zei

Sean en Rick, nogmaals bedankt voor jullie geweldige bijdragen!

Johan zei

Leuke foto van die lob maar:
de keeper is wazig en het vrouwelijk schoon haarscherp.

Volgt die fotograaf eigenlijk wel het voetbal, vraag ik me af Whahahaha

arnie zei

gelukkig hing er regen in de lucht, dat verklaard de eindstand maar buiten dat: SUPER overwinning mennekes en mannen ! en natuurlijk Bart en Joey gefeliciteerd met de jubileumgoals. Als iedereen lekker scherp blijft gaan we zaterdag weer knallen, ik heb er zin an... En @ schiet ff op met de film, zo druk kun je het niet hebben en ik ben rete nieuwsgierig nu ik er niet bij was.

Eugene zei

Wederom een prestatie van formaat.

Om op zo'n knolle tuin nog combinatie voetbal te kunnen spelen getuigt van de klasse van onze jongens.

Wederom weer een goede inzet en ook Lars liet zich zakken om verdedigend het e.e.a. mee op te vangen en goed te bewegen naar links en rechts zodat combinaties mogelijk waren en ruimtes vrij kwamen.

@ zei

Klopt van Lars. Die werkt nu voor twee. Hij beloofde ook de energie van zijn tweelingbroer aan te spreken die nu als verzorger met de watertas langs de lijn staat de laatste wedstrijden.
Dus 200% inzet bij Lars. Nou de vonken vlogen er vanaf!

En ja Johan, ik heb meer hobbys dan alleen voetbal haha

Juul Dirkse zei

Hallo Rhodef4-mensen,

Wat een super site hebben jullie! Echt geweldig, super leuk en met veel humor gemaakt! Afgelopen weekend zijn we gast geweest bij jullie en het is leuk om alles op jullie site een keer terug te zien! Het is het hele team al rond geweest, fijn dat wij zo kunnen meegenieten van o.a. het videoverslag.

Tot ziens misschien en anders het allerbeste voor jullie team!

Groeten,
Juul Dirkse (moeder van Bauke Waterham, F9 Blauw-Geel Veghel)

@ zei

Ik ben na 250 goals een beetje uitgeïnspireerd wat muziekkeuze betreft. Wie heeft wat goede muziektips om te mixen bij de videobeelden van de komende wedstrijden????

Peer zei

Sinds jullie de top 10 hebben vallen met de week mooiere goals te bewonderen

Anoniem zei

We hebben het filmpje al een paar keer bekeken.Jammer van het slechte veld anders was er een monsterscore op het bord gekomen.
Wat mij ook opviel was de goede inzet en samenwerking van het hele team.Maar Blauw-Geel gaf niet op ondanks dat ze steeds verder achter kwamen.Klasse.
Ondanks dat Rick niet veel te doen had vond hij toch leuk om te keepen want de keeper van de tweede helft mag ook de penalty's keepen.
Ook Sean heeft genoten van zijn optreden voor F4.Was een makkie zei hij.Ja een team op zijn eigen helft houden kunnen wij bij F2 niet.

Toon en Sean

Anoniem zei

Voor het vergeet Eugene je sollicitatie voor Hoofdcoach bij de E voor volgend seizoen is goedgekeurd.

Het commentaar van de technische commissie na het zien van dit filmpje was lovend.
Om deze man kunnen we niet omheen.

Proficiat

Toon

Eugene zei

De " spelers " doen het en wij als 4 leiders : Arnie, Ed, Eugene en Patrick dragen onze steentje allen daaraan een beetje bij .

Ed-your-service! zei

Eugene blijkt in elk geval geen Louis-van-Gaal of Co Adriaanse-type.

Klinkt meer als de bescheiden Rutten.
Hier worden we geen kampioen mee hoor!!! Haha!

Evert (Veghel) zei

verdachte wedstrijd dus Blauw-Geel F5-Erp F3. Welke spelers zijn ingevallen de tweede helft om de F9 aan een kampioenschap te helpen?