Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef4@gmail.com.

zaterdag 11 april 2009

Veghelse Gomes voorkomt Rooise overwinning

Rhode F4-Blauw-Geel F9 (0-2) 2-4

Een uitstekende keeper van Blauw-Geel F9 (de toekomstige Gomes?) en een boomlange voorstopper voorkwamen een overwinning op de koploper.

Daar waar de rust werd bereikt met een 0-2 achterstand omdat Rhode ook ditmaal te weinig inzet toonde, bleek F4 technisch en tactisch heer en meester in de 2e helft. Het regende kansen voor de F-Fo(u)rce, maar een couterend Blauw-Geel bleek effectiever.

Uniek
We hebben een uitstekend 2e helft gespeeld maar van deze keeper was nu eenmaal niet te winnen. De tweede goal van Rhode F4 was zelfs zeer bijzonder. De keeper had in zijn hele leven nog nóóit twee goals om zijn oren gekregen in één competitiewedstrijd!

Twee weken lang géén training
Komende donderdag slaan we de training over, omdat we woensdag moeten spelen tegen Blauw-Geel F5 (uit)
Oók de week erop (23-4) is er geen training, want dan staat een wedstrijd gepland tussen de moeders en Rhode F4. Aftrap 18.30 uur. Om 18.15 uur is het eerst penaltyschieten voor de jaarlijkse penaltybokaal.

Foto's gemaakt door een ouder van: Blauw-Geel F9

9 opmerkingen:

arnie zei

Inderdaad een zeer goed keepertje bij die blauw-gelen, ik heb hem diverse keren met zijn handen zien wapperen op een kanonschot van een F4 speler maar de bal ging er niet in ! Weer super gewerkt mannen !! jammer dat zich dat niet beloond samen met alle kansen in minimaal een gelijk spelletje maar ja wat doe je er aan: het regent niet en dan lukt het niet... (nog een geluk dat de zon maar half scheen anders was het wel een drama geworden, kijk de statistieken maar na).

WIm S zei

En als de zon schijnt worden de reacties hier ook minder. Zit iedereen op het terras. Ben benieuwd naar de samenvatting.

Klik HIER voor de Fotorapportage zei

De video volgt later. Ik zie al mooie foto's en een verslag bij de tegenpartij
@

Johan zei

Nou nou wat een kansen zeg! die 2-0, kopbal, mot in de top 10 hoor

gertjan zei

Jullie spelen zoals AZ vorig jaar deed. Mooi aanvallend voetbal maar niet winnen. En Blauw-Geel wordt kampioen op de manier van het AZ van dit seizoen: counterend.