Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef4@gmail.com.

zaterdag 25 april 2009

Zonder hulp pakt Erp toch 3 punten…

Rhode F4-Erp F3 (2-1) 2-3


Kijk je ogen uit op Rhode TV

We hadden een zeer rommelige voorbereiding. De voetbaltas was kwijt. De tas was ergens bij Rhode afgezet door de fam. Sanders omdat Niek ziek was maar niemand wist waar. Na uitstekend speurwerk van VHP (geleerd van leider @) konden we toch gaan omkleden.

Prachtig weer, prachtig voetbal!

Mini's
In het kleedlokaal ontmoeten we een 4-tal onbekende gezichten: Wout met vader Paul en Roel met vader Rob. Wout en Roel kwamen ons versterken omdat ze gehoord hadden dat we tegen de nummer 1 moesten en ze wisten van Rogier dat de mini’s het in ons elftal goed doen.

Geen tijd meer voor een warming-up maar door het zonnetje was dat niet zo’n probleem. Vlug de taken verdelen. Patrick fluiten, Rob de waterzak en de wissels EN Arnie de camera.

Goede start
Nadat Erp aftrapte beleefden we een goede start. Prima passes en veel, heel veel inzet leidden zelfs tot de 1-0 van Bart na een prachtige voorzet van Wout.

De 2e goal van Bart was een prachtige uithaal vanaf de linkerflank, keeper kansloos.
Wat een luxe: een 2-0 voorsprong tegen de titel-favoriet!

Erp scoorde nog wel de terechte anschluss-treffer, maar door een mooie redding van Kris (hoog boven iedereen uit) gingen we met een voorsprong de rust in.

De tweede helft
Normaal zijn wij na rust beter, meer overwicht, meer goals, meer kansen maar helaas deze keer niet. Waarschijnlijk kwam bij Erp het besef dat verlies bij Rhode wel eens het verlies van het kampioenschap zou kunnen betekenen. Aanval na aanval voerde Erp uit richting de Rooise goal waarbij pech en prima keeperswerk lang in ons voordeel waren.

Goede wedstrijd
Ook verdedigend kwamen we zeer goed uit de verf. Ondanks de afwezigheid van Joey was het duo Floris en Maarten bijna onpasseerbaar. Echt super gewerkt beide heren. Natuurlijk kregen die twee hulp van een felle Kevin en een gretige Stef (gelukkig kon hij weer schieten na zijn verkeersongeval) en ook Wout en Roel waren zeer nadrukkelijk aanwezig op het middenveld met veel inzet (groot veld hé?).

Zoals altijd was Bart overal, voor, achter links en rechts al begon bij hem op het eind ook de moeheid toe te slaan waardoor het verdedigen iets minder werd. Maar wat wil je als je kilometers gerend hebt en twee goals gescoord.

Door de vele aanvallen van Erp was de weg naar de Erpse goal erg lang waardoor Lars na een paar mooie rally’s toch strandde in de Erpse verdediging.

Erp doet wat het moet...
En toen werd het stil. In de laatste minuut scoort Erp de 3e en daardoor winnen ze de wedstrijd. Ik heb nog nooit moeders zo hard zien juichen, zelfs de kinderen werden er stil van. Maar terecht dat ze juichten, Erp F3 heeft hard gewerkt en is een mooi team op weg naar het kampioenschap.

Erp F3 succes ! en misschien alvast gefeliciteerd en Rhode F4 bedankt voor de grote inzet van vanochtend en gefeliciteerd met deze teamprestatie !!

Rolverdeling:
Verslag: Arnie
Cameraman: Arnie
Montage: @
Foto: Jolanda
Scheids: VHP
Verzorger: Rob
Hoofd wisselen: Rob

Wedstrijdverloop:
03. Bart 1-0
14. Bart 2-0
18. Erp 2-1
25. Erp 2-2
40. Erp 2-3
Zie later dit weekend de videobeelden van (met name) de juichende Erpse moeders!

Vier kampioenen???
Een lachwekkende stand van zaken, vlak voor het kampioenschap. Als Blauw-Geel en Erp volgende week allebei verliezen en Boekel zijn inhaalwedstrijden wint, zijn er maar liefst vier kampioenen, want doelsaldo doet er niet toe bij de F-jes!!!

Waarschijnlijker is dat Blauw-Geel en Erp hun laatste wedstrijden winnen en aldus twee platte karren volstaan. Spannend wordt het wel, want als één van de twee steken laat vallen, gaat er ergens een feestje niet door...

Overigens werd in januari eigenlijk al voorspelt dat Blauw-Geel F9 en Erp F3, gezien hun hoge gemiddelde leeftijd (en dus fysiek sterkere ploegen) om het kampioenschap zouden strijden. Zie de voorbeschouwing van destijds.

6 opmerkingen:

@ zei

Met verreweg het jongste team van het jaar heeft Rhode F4 zich kranig verweerd. Goed gedaan jongens en hulde voor de mini's Roel en Wout. Volgende week spelen er zelfs 4 mini's mee omdat vanwege vakantie meer dan de helft afwezig is. Dat wordt wat...

Wim S zei

Ben benieuwd naar de beelden, ondanks het verlies.

arnie zei

goeie montage @ excuses voor de cameraopstelling bij de penalty's, je kan nog net zien wie scoorde maar ik moet nog wat tips krijgen van camera nummer 1 denk ik...

@ zei

ooh gewoon het lensdopje op het gras leggen en de voorkant van de camera erop plaatsen. Dan heb je minder gras in beeld en meer doelpunten(makers) :-)
Je filmt toch steeds beter!

Johan zei

Toch wel mooi, ondanks dit verlies om te zien dat Erp zijn allerlaatste kans pakt in de allerlaatste seconde. Wat een blijdschap!

V-cent zei

Gefeliciteerd uit Rooi, Erp.
Veel plezier zaterdag bij het kampioensfeest!
Wel winnen hé, want anders gaat Blauw-Geel F9 feesten en jullie niet!

Onze rijke historie:

Onze rijke historie:
  najaar 2007  (2e klasse 218)
  Rhode F10 was najaarskampioen!
  voorjaar 2008  (2e klasse 216)
  Rhode F10 was voorjaarskampioen!

  
najaar 2008: F10 is nu RHODE F4
Voetbalbanner

Rhode nieuws

    follow me on Twitter