Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef4@gmail.com.

zaterdag 18 april 2009

Mooi-weer voetballers pakken 3 punten!

WEC F3-Rhode F4 (0-1) 0-4



Een wedddenschap tussen Eugene en Arnie is uitgepakt in het voordeel van eerstgenoemde. Arnie heeft het er altijd over dat we alleen goed kunnen presteren bij slecht weer. Nou dat werd vandaag even rechtgezet! We blijken óók mooi-weer voetballers te zijn!

Buitenspel
De eerste helft ging gelijk op en beide teams hadden recht op een treffer. We stonden 30 meter buitenspel, maar dat telt bij de F-jes niet, dus kon Lars doorlopen en scoren! Ook deze keer juichten de supporters harder dan Lars zelf. Die geeft zelf geen kick, onze coole Koef.

Tweede helft

De tweede helft was als vanouds van ons. Na afgelopen woensdag maakte Bart opnieuw een hattrick, dus die heeft de smaak nog steeds te pakken.

Wedstrijdverloop
15. Lars van Esch 0-1
26. Bart Sabel 0-2
29. Bart Sabel 0-3
35. Bart Sabel 0-4

Leuk altijd weer bij WEC dat men het scorebord in gebruik neemt als wij op bezoek komen. Mannen van WEC: bedankt!

10 opmerkingen:

arnie zei

suuuper gaaaave samenvatting weer @ ! en sorry jongens dat ik dacht dat jullie bij zonneschijn niet kunnen voetballen dat kunnen jullie WEL !! nogmaals KEI goed gedaan en Eugene jij hebt er eentje te goed (maar zonder @)!!!

arnie zei

volgens mij wint ajax ook zo ver van psv ! az wordt dit jaar weer geen kampioen... !!

Arie (uit Mokum) zei

Als we maar niet weer op 1 doelpuntje verschil het weer net niet halen, want dan spring ik in de gracht

@ zei

Wordt zeker te duur hé Arnie, als ik meega! Ach, dan neem die aan een bierglas nippende Eugene maar mee. Trouwens je kan dat het beste doen in Eindhoven vanmiddag, want daar wordt Ajax definitief (weer) uitgeschakeld voor de voorronde CL door PSV.

Anoniem zei

ik denk dat PSV vanmiddag een feestje in Amsterdam én Alkmaar gaat verzieken. Maar dat is voor Ajax wel beter, want ik dacht dat AZ express de wedstrijd heeft laten lopen om Ajax te kunnen vernederen in eigen huis volgende week (Louis wraak)

V-Cent (PSV-Oost) zei

Wat wel akelig precies is dat jullie team nu op de 5e plek staat (net als PSV) en dat jullie daarvoor enkele keren kampioen zijn geworden (net als PSV)

Cameraman 1 zei

Is cameraman 2 beschikbaar in de topper zaterdag tegen Erp?
Cameraman 1 doet dan wel de montage...

Leiders F4 zei

Erika, bedankt voor de drie kratjes bier voor de leiders ivm de jarige Lars/Rens! Jammer dat van het patje dit misgelopen is, dat wel.

arnie zei

ik zit er ook altijd langs. Het is niet de F4 die met mooi weer niet kunnen verdedigen, het is Ajax. Wat een knullige fouten in de eerste helft. Gelukkig heeft de F4 een goede verdediging en zullen zij donderdag tegen de moeders zorgen voor een stunt...

Anoniem zei

Gezien het programma wordt PSV tweedes en halen alsnog de CL. Wat een stunt.

Onze rijke historie:

Onze rijke historie:
  najaar 2007  (2e klasse 218)
  Rhode F10 was najaarskampioen!
  voorjaar 2008  (2e klasse 216)
  Rhode F10 was voorjaarskampioen!

  
najaar 2008: F10 is nu RHODE F4
Voetbalbanner

Rhode nieuws

    follow me on Twitter