Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef4@gmail.com.

zaterdag 7 maart 2009

straatvoetbaltoernooi in Rooi

Wie wordt Master of the Game 2009?

Op zondag 22 maart 2009 is op het Mgr. Bekkersplein in Sint Oedenrode een straatvoetbaltoernooi voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar (jongens en meisjes). Het toernooi is een voorronde van een landelijke competitie waar de deelnemers strijden om de titel Master of the Game 2009.

Straatvoetbalorganisatie Masters of the Game organiseert het evenement in samenwerking met kinderkledingwinkel De Pinas. Josine Snoek van De Pinas.: ‘In onze winkel verkopen wij de kleding van Masters of the Game. Toen Masters of the Game ons vroeg om samen voor kinderen in Sint-Oedenrode een sportieve middag te organiseren, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Goed voor de kinderen en een leuke activiteit voor onze gemeente.’ Doel van het evenement is dan ook om kinderen op een speelse en sportieve manier actief bezig te laten zijn. Dat draagt bij aan de ontwikkeling van hun sociale en sportieve vaardigheden.

Het is voor deelnemers en toeschouwers een leuk evenement waar van alles is te beleven. Tussen de spannende twee tegen twee voetbalpartijen (in een speciale voetbalring) in geeft de bekende straatvoetballer Edward van Gils een demonstratie. Verder is er een Meet & Greet met de Masters. De dj zorgt voor passende beats.

De deelnemers aan het toernooi spelen als team twee tegen twee ringsoccer. Het team dat in drie minuten de meest goals maakt, gaat door naar de volgende ronde. Alle deelnemers krijgen als herinnering aan hun deelname een evenementvaantje. Het winnende team in iedere leeftijdcategorie gaat door naar de landelijke finale die plaats vindt in de kerstvakantie.

Informatie evenement
  • Datum: zondag 22 maart 2009
  • Tijdstip: groep 6 t/m 9 jaar: 13.00 – 15.00 uur
  • groep 10 t/m 14 jaar: 15.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Mgr. Bekkersplein, Sint Oedenrode

    Kinderen kunnen zich als team inschrijven in twee leeftijdsgroepen: 6 tot en met 9 jaar en 10 tot en met 14 jaar. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

    Inschrijven kan op twee manieren:
    • Via inschrijfkaarten bij kinderkledingwinkel De Pinas, Mgr. Bekkersplein 4, Sint Oedenrode
    • Via www.motg.nl

    Over Masters of the Game
    Masters of the Game houdt zich bezig met de promotie van straatvoetbal op het hoogste niveau. Eigenaren zijn voetballers Nordin Wooter (o.a. Ajax, Real Zaragoza, Panathinaikos) en Kiki Musampa (o.a. Ajax, Girondains Bordeaux, Atletico Madrid). Masters of the Game is een internationaal platform voor straatvoetballers waarbij zij gestimuleerd worden om hun voetbalskills, sociale en sportieve vaardigheden te ontwikkelen. Hiervoor worden evenementen, clinics en workshops georganiseerd.
    Met de Master of the Game Tour 2009 wil Masters of the Game kinderen op een speelse en sportieve manier actief bezig laten zijn.
    Meer informatie over Masters of the Game en het toernooi vind je op www.motg.com.
  • Geen opmerkingen:

    Onze rijke historie:

    Onze rijke historie:
      najaar 2007  (2e klasse 218)
      Rhode F10 was najaarskampioen!
      voorjaar 2008  (2e klasse 216)
      Rhode F10 was voorjaarskampioen!

      
    najaar 2008: F10 is nu RHODE F4
    Voetbalbanner

    Rhode nieuws

      follow me on Twitter