Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef4@gmail.com.

donderdag 28 augustus 2008

Rode kaarten voor hulptrainers na wanprestatie's

Drama op de Neul... Rood voor Eugène! Centrumverdediger Joey is het er niet mee eens!De training vanavond begon nog zo optimistisch. In de strijd om de functie van hoofdcoach per 1 januri 2009 steeg keepertrainer Eugéne al direkt een punt omdat hij als eerste mét trainingsballen het veld betrad. Nog geen vijf minuten later was hij het punt alweer kwijt. Hij bleek zijn verloren oranje trainingshesje niet te hebben vervangen door een nieuwe bij het bestuur!

Arnie maakt het nóg bonter!
Co-trainer Arnie krijgt wekelijks standaard een strafpunt omdat hij nu eenmaal voor "020" is. Blijkbaar is de goede man hardleers. Hij verscheen hondsbrutaal samen met zoonlief in een "fout" tenue op ons heilige gras! Een vuurrode kaart, want dat noemen we geen opvoeden natuurlijk! Zelf konden ze er wel om lachen maar affijn, in zo'n pak lach je altijd alleen maar vóór aanvang van elk voetbalseizoen...

Nu lachen ze nog...Tussenstand
Kortom Eugene 0 punten erbij (blijft dus 0) en Arnie -2 (nu dus -1) op de hoofdcoachmeter, waardoor beide heren blijven aantonen totaal incapabel te zijn om als hoofdcoach te functioneren.

Binnenkort volgt de blaastest. De heren moeten dan voor scheidsrechter spelen. We houden ons hart vast...

@ en van het Patje.

De keeperstrainer beult onze keeper af Twee ex-keepers met elkaar in gesprek Rens geeft er weer geen bal om... Is van het Patje nu al moe?

Klik op de foto's voor een vergroting...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

maar affijn, in zo'n pak lach je altijd alleen maar vóór aanvang van elk voetbalseizoen...
Whoehahahahahahahahahahahahahaha!!!!

Anoniem zei

Hey VHP, één nadeel van deze competitie: krijgen we in het nieuwe team in 2009 nog wel ouders zo gek dat ze hulptrainer willen worden met het risico hier wekelijks aan de schandpaal te worden genageld? Hihi

Onze rijke historie:

Onze rijke historie:
  najaar 2007  (2e klasse 218)
  Rhode F10 was najaarskampioen!
  voorjaar 2008  (2e klasse 216)
  Rhode F10 was voorjaarskampioen!

  
najaar 2008: F10 is nu RHODE F4
Voetbalbanner

Rhode nieuws

    follow me on Twitter